Gdy ta opcja jest włączona, Pollar przekazuje zdarzenia konwersji, takie jak rejestracja lub rozpoczęcie członkostwa, do Meta, abyśmy mogli mierzyć skuteczność naszych reklam. Twoja historia czytania nigdy nie jest w tym celu udostępniana. Możesz wyłączyć to w każdej chwili.